Üdvözöllek a gasztroblogomon! Kellemes időtöltést és nézelődést! Becca

2012. január 22., vasárnap

Aranyhaj - Barbie torta

Csodálatos volt, hogy ennél a tortánál teljesen elengedhettem a fantáziámat! Csupán néhány megkötés volt: naaagy legyen, rózsaszín, és biedermeier-szerű stílusjegyeket tartalmazzon! Az íze tejszínes-málnás joghurtos volt, és egy édes kislánynak készült! :) A baba a sajátja, melyet az anyukája hozott el a sütés napján (még 2011. októberében)!




Kezdjük a "tetején"! :) A fodrásza is én voltam most (húgom, Reni szokta csinálni egyébként), de rájöttem, hogy nem nagy "was ist das", csak vissza kell gondolni kicsit a régi nagy barbizásokra, amikor még kiterítettünk egy plédet az udvarra, és kiborítottuk a nagy doboznyi barbit, barbiruhát és kiegészítőt, és órákig játszottunk! :)






3 nagyobb és 2 kisebb fonatot készítettem, majd azokat tekertem, csavartam, gumiztam, mire kijött ez a forma! :) Tettem egy szalagot is, hogy passzoljon a ruháján lévő szalaghoz!

Folytassuk a ruhájával! Az alap ismét a szokásos charlotte (műanyag tálat kibélelni szeletelt piskótatekerccsel, majd megtölteni jó sok krémmel, közé is tenni piskótatekercset, majd megint krémet, végül befedni vagy piskótatekerccsel, vagy babapiskótával).

A bevonat ismét pillecukor fondant, aminek pontos leírását itt találjátok: pillecukor fondant.

A szoknya hátsó részén található "púpot" kerek babapiskóta tallérral oldottam meg.


Használtam még dekorgyöngyöket és dekorsziveket, valamint zsákvarrótűt a lyukakhoz, és vonalzót, hogy egyenesen haladjak a lyukasztásnál! :)


6 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon Ügyes!
Köszönöm a számítástechnikai tanácsokat!
Rózsa

marisz57 írta...

Nagyon szuper lett!

Unknown írta...

Köszönöm szépen!!! :)

tejszínhab írta...

Nagyon csinos lett :)

Sztella írta...

Szia Becca nagyon ügyes vagy tudnál késziteni meg rendelés re is?

Sztella írta...

Szia Becca nagyon ügyes vagy, tudnál meg rendelésre is késziteni?

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...