Ehhez a Barbie tortához fűződik az egyik legszebb élményem... Lehet, hogy hülyén hangzik, de életem egyik legszebb pillanata volt látni azt a döbbenetet, örömöt és csodálatot az ara arcán, aminek ráadásul még nagyon sokan a tanúi lehettek! Amikor meglátta Dion, a menyasszony a róla/neki készült tortát az esküvőjükön, elállt a szava, és csak annyit tudtam leolvasni a szájáról, hogy "Oh, my God"! :D Tudom, nem egy mestermű, mégis... ezért érdemes csinálni ezt, ezekért az elismerésekért! Én látom benne a hibákat, hogy mondjuk nem úgy áll egy kis részlete, ahogy én szerettem volna, mégis, ez másnak nem tűnik fel (anyum szerint legalábbis), és csak én látom kritikusan a munkámat. De ez kell ahhoz, hogy minél jobban a tökéletességre törekedjek legközelebb, és újabbnál újabb dolgokat találjak ki! :)
Dion egyébként faterom legjobb barátjának (aki már sajnos nem él :( ) fiának a felesége, egy csodaszép, fekete nő, akik a férjével, és hamarosan megszülető kisbabájukkal Angliában élnek (mellesleg nem beszél magyarul még). Nekik készítettem ezt a tortát. Arra már sajna nem emlékszem, milyen ízű volt, mivel sajnálták megvágni :D
Jöjjön még néhány fázisfotó:
Végül egy kép a menyasszonyról és Apukámról! :)
2 megjegyzés:
És ennek a tortának miből van a kréme?
Kedves Luca! Konkrétan már nem emlékszem, milyen ízű krémet csináltam ehhez a tortához, de bármilyet lehet hozzá, a lényeg, hogy ne legyen folyós. Például főzöl két zacsi bármilyen pudingot 7 dl tejjel, 6-8 evőkanál cukorral, kihűtöd, és összekevered kb. 5 dl-nyi keményre felvert tejszínnel (legjobb a Hulala), vagy esetleg margarinnal/vajjal. Én spec a tejszínes híve vagyok. Vagy csinálhatsz akár joghurtos-tejszínes-gyümölcsös krémet is, aminél meg a zselatin tartja meg jól az állagát. De el tudom képzelni túrós, mascarpónés krémmel is. A lényeg, hogy be kell tenni pár órára a hűtőbe, hogy megdermedjen, és szépen megtartsa a formáját. Remélem tudtam segíteni! :)
Megjegyzés küldése