Üdvözöllek a gasztroblogomon! Kellemes időtöltést és nézelődést! Becca

2014. április 23., szerda

Saját szakácskönyv egy kattintásra - elindult a receptkönyvem.hu

Gondoltál már arra, milyen jó lenne egy szép könyvben együtt látni kedvenc receptjeidet?

Az idei tavasz egy új meglepetést tartogat Számodra, ugyanis elindult a www.receptkönyvem.hu, ahol saját magad összeállíthatod a szakácskönyvedet, és megrendelheted profi nyomdai kivitelezésben. A szolgáltatás ezután már folyamatosan elérhető lesz az interneten, így bármikor feltöltheted kedvenc receptjeidet és megajándékozhatod önmagad vagy szeretteidet egy profi, saját szakácskönyvvel.
A kép forrása: http://si.wsj.net/public/resources/images/PJ-AQ821_CRANKY_G_20090805191721.jpg


Pecsétes papírlapok helyett saját szakácskönyv

Egy kutatás szerint a háziasszonyok, házigazdák többsége szívesen főz saját receptekből, a családtagoktól, ismerősöktől kapott, különböző helyekről beszerzett recepteket általában kinyomtatva, papírlapokon tárolják a konyhában, vagy esetleg laptopot, táblagépet használnak. De az igazság az, hogy sem a kinyomtatott, kallódó papírok, sem pedig a sérülékeny számítógép használata nem túl praktikus! Mindenesetre nagyon kényelmes lenne egyben látni kedvenc receptjeinket egy, szép szakácskönyvben, amit könnyen és egyszerűen használhatnánk. Ráadásul az évek során összegyűjtött, kipróbált, a család ízlése alapján módosított recepteket akár ajándékba is adhatjuk szeretteinknek egy gyönyörű szakácskönyv formájában, ami egyszeri és megismételhetetlen kreatív ajándék. A gyönyörű, személyes fotókkal, családi történetekkel kiegészített receptkönyv különleges meglepetés lehet névnapra, születésnapra, húsvétra vagy bármilyen különleges alkalomra.  A www.receptkönyvem.hu segítségével már bárki elkészítheti személyre szabott szakácskönyvét!

Szép sablonok közül választhatunk

Hogyan készíthetek saját receptkönyvet?

A receptkönyvem.hu oldal Firefox böngészővel működik a legoptimálisabban. A regisztrációt követően nem kell mást tenni, csak feltölteni a recepteket, leírásokat és a fotókat. A kiinduló alapanyagokból számos sablon és kreatív elem segítségével többféle szakácskönyv is elkészíthető. Választhatunk olcsóbb, spirálos verziót kinyomtatásra, de rendelhetünk keményfedeles, klasszikusan fűzött szakácskönyvet is.  Az oldal érdekessége, hogy a könyv kinyomtatása akár olcsóbbá is válhat, amennyiben a felhasználó engedélyezi reklámok megjelentetését a saját könyveiben. Az oldal kifejezetten magánemberek számára, saját felhasználásra készült, így a könyvek csak korlátozott példányszámban rendelhetőek meg, kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak.
A www.receptkönyvem.hu oldal április 10-től várja a kreatív háziasszonyokat és a főzni szerető férfiakat, hogy mindenki elkészíthesse saját receptkönyvét.

2 megjegyzés:

Barbi írta...

Szia! Nézz be hozzám egy díjért, ha van kedved! ;)
http://csibekalandok.blogspot.com/2014/07/liebster-award-dijat-kaptam.html

Sára írta...

Szia, baromira tetszik a cikk :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...